VINEYARD STORAGE MOLSINO 

GATTINARA

On a hill plateau overlooking the vineyards of Cantine Nervi, the existing 1950s ensemble of agricultural buildings is undergoing a contemporary makeover. The function of the spaces as a vinveyard storage will remain unaltered but extended by a convivial area for the winery’s collaborators. Shape, materials and technology deliberately enhance the innovative visions of renowned wine maker Roberto Conterno amidst the spectacular setting of the¬†Molsino vineyards that spread out on a natural amphitheatre at the foot of the Alpine chain.

PROJECT VINEYARD STORAGE MOLSINO
TYPE COMMERCIAL
LOCATION GATTINARA
CLIENT ROBERTO CONTERNO
PROJECT TEAM STUDIO PRIMATESTA, ANDREA STRAMBO

CONSTRUCTION ONGOING
BUILT SURFACE AREA 895 m2
SURFACE AREA 95000 m2
VOLUME 4150 mc

You cannot copy content of this page